Välkommen hit

startAtt vinna pengar är en drivkraft för många som gör att mycket av fritiden går åt till att sitta med statistik, information och tabeller för att hitta de där speciella trenderna eller tendenserna som eventuellt finns där. Det är inte heller speciellt konstigt. Skulle man fråga människor idag om vad de önskar sig allra mest är ett ekonomiskt oberoende säkerligen väldigt högt på listan, och det är i slutändan syftet med spelandet, att faktiskt vinna pengar. Att det ger andra effekter är inte heller konstigt, utan bara välkommet.

Det ökar nämligen på intresset för sporten man spelar på, och inte minst gäller detta för tipset på fotboll. Intresset för fotboll i Sverige är, som nog de flesta vet, väldigt stort. Trots att vi har ett ganska mediokert landslag i fotboll så är det fortfarande lite så att Sverige stannar när svenska landslaget spelar sina matcher. Det är också tydligt att det svenska fotbollsintresset är enormt med tanke på att det faktiskt är fotboll som är vår uttalade nationalsport, och inte hockey, sporten som vi faktiskt är allra bäst i om man ser till internationella lagidrotter och dess konkurrens.

Den fantastiska engelska fotbollen

Den här sidan kommer vigas åt det som vi alla älskar att älska, nämligen fotbollen och spelet på den. 1X2-spelandet har en väldigt lång historia i vårt land, och det är framför allt den engelska fotbollen som har fått varit den som tagit den framträdande rollen i svenskars spelande. Svenska Spels Stryktipset har under många, många år haft en betydande roll på den svenska spelmarknaden, där flera människor blivit miljonärer tack vare ett bra spelande på det som händer i världens största sport på de brittiska öarna.

Det är tydligt vilket inflytande den engelska fotbollen har haft på oss i Sverige. Inte enbart finns det massiva supporterskaror runt om i vårt lilla land som helhjärtat följer sina engelska favoritlags frammarsch, det finns också ett tydligt historisk arv i hur vi har strukturerat vår egen fotbollskultur. Svensk fotboll bygger mycket på engelsk tradition, kanske är det också därför som så många av våra svenska toppspelare har spelat i engelska lag.

Vi hoppas att ni vill följa med oss på resan som går vidare med fotboll och tips från världens bästa liga.