Raka spel

Straight bets är typer av vadslagningar på ett spel eller händelse som har en poängspridning, speltotal, pengarad, körlinje eller pucklinje. Straight bets måste vinna spelet genom att täcka poängspridningen eller genom att trycka (knyta det förväntade resultatet). En utbetalning på raka satsningar beror på tillgängliga sportsboksodds.

Straight Bet Point-Spread

Detta kallas också linjen eller spridningen. I grund och botten används en poängspridning för att jämna ut oddsen mellan två sidor i ett sportevenemang. I en spelacasino.com är det favoriserade laget alltid handikappat genom att subtrahera poäng eller mål (markerat med ett minustegn), medan underdogen ges poäng eller mål (markerat med ett plustecken).

För att avgöra om din satsning har vunnit eller inte måste du hitta punkt- eller målskillnaden mellan de faktiska poängen för de två lagen. Om din insats täcker spridningen vinner du. Ett tryck är inte tillgängligt i poängspridningar med halvpoäng.

Siffran bredvid poängfördelningen (42) är det totala antalet för spelet (även kallat över / under är det sammanlagda antalet poäng som görs av båda lagen). Spelaren kan satsa på att slutresultatet blir mer eller mindre än detta nummer. Alla poäng som görs på övertid räknas i slutresultatet. Liksom poängspridningen satsar spelaren $ 11 för varje $ 10 han vill vinna eller multiplar därav, om inte annat anges. Till exempel skulle spelaren lägga $ 55 för att vinna $ 50 eller $ 110 för att vinna $ 100, etc.

Fotbollsspel

OBS: Poängfördelningar fluktuerar, men vid sportspel är oddsen när du satsar “fasta”. Den listade poängfördelningen vid tidpunkten för insatsen, som är tryckt på biljetten, kan vara annorlunda än inledande eller avslutande poängfördelning för spelet och oddsen som visas på satsningsarken.

PENGARNADEN

Spelare har också möjlighet att satsa på ett lag för att vinna spelet utan att använda poängspridningen; segermarginalen spelar ingen roll. Pengarraden är numret längst till höger som används för att visa dessa odds. Det laget med minustecknet (-) bredvid pengarodds är favoriten. Alla pengar är baserade på $ 100. I exemplet kan spelare satsa Philadelphia för att vinna spelet på -160 istället för att lägga 3 poäng till -110. En insats på $ 16 på Philadelphia skulle vinna $ 10 för en återbetalning på $ 26 och en insats på $ 160 skulle vinna $ 100 för en återbetalning på $ 260. En satsning på $ 100 på Washington skulle vinna $ 140 för en återbetalning på $ 240 om Washington vinner spelet.

FÖRSTA HALV- / HALVTIDSSATSNING – Det finns möjlighet att satsa på en poängspridning eller totalt under bara den första eller andra halvan av ett spel. En satsning på första halvåret bestäms av poängen när en match når halvtid. En halvtidssatsning, för vadslagning, återställer poängen för ett spel till 0-0 vid halvtid av ett spel. Till exempel, om Green Bay Packers leder San Francisco 49ers vid halvtid med en poäng på 14-10 och spelaren satsar på Packers -3 1/2 poäng i andra halvlek, måste Packers vinna matchen med åtta poäng eller mer för att täcka spridningen. Halvtidssatsningar inkluderar även övertidsperioder som spelas.

ONLINE FOTBOLLSATS PARLAYS

Att kombinera flera lag till en enda satsning är ett så kallat parlay. Totaler kan också användas i parlays. För att vinna ett parlay måste ALLA lag i parlay vinna. I “off-the-board” -spel kan spelaren spela mellan 2 och 10 lag.

I händelse av en vadslagning eller “push” med poängfördelning eller total minskas parlay till nästa lägsta antal lag; till exempel skulle ett 4-lags parlay med en oavgjort bli ett 3-lags parlay, etc. Ett två-lags parlay med ett oavgjort blir en rak satsning.

PARLAY-KORT

Parlay-kort, mest populära under fotbollssäsongen, erbjuder potentialen för en stor avkastning på en liten satsning.

Spelare gör mörkare cirklar på stubben som gäller för lagen i deras parlay, antalet lag som önskas och insatsbeloppet.

Det finns flera typer av parlay-kort att välja mellan under fotbollssäsongen och var och en har olika utdelningsskala. Det mest populära utbudet av parlay-kort är “1/2 poäng” -kortet, där ½-punkts poängspridningar används, vilket eliminerar möjligheten till ett vadslagningsdekor.

TEASERS

Vi erbjuder 6, 6 ½, 7, 10 och 14-punkts teasers i fotboll. En teaser gör det möjligt för spelaren att lägga till extra poäng på en underdog eller subtrahera poäng på en favorit i flera spel. Fotboll och basket kan blandas på samma teaser. I händelse av att det spelas oavgjort i något spel (annat än 10 och 14 punkts teasers) reduceras teasern till nästa lägsta antal; till exempel en 4-lags teaser med ett slips skulle bli en 3-lags teaser, etc. I händelse av en satsningslogi anses en 2-lags teaser vara “No Action” och alla satsade pengar återbetalas. Anmärkning: 10 och 14 poäng teasers, slipsar förlorar.