7 tips för att satsa på sport online

Att vinna ett spel är ett av de mest spännande tidsfördriv på planeten, varför sportspel på nätet som ufabet är så populärt just nu. Här är några tips för både nykomlingar och erfarna spelare.

1) Koncentrera dig på ett visst lag.

När din karriär för sportspel på nätet fortskrider kommer du att se hundratals spelrader tillgängliga på en mängd olika sporter. Denna stora variation och valmöjlighet kommer att uppmuntra dig att satsa på många lag i flera sporter, vilket är okej om du helt enkelt är en avslappnad satsning med en stor bankrulle, men det lär dig inte viktiga vadslagningskunskaper när det gäller online sportspel . Genom att fokusera din satsning på ett lag får du en mer ingående förståelse för laget och gör att du kan lägga mindre tid på att undersöka laget och enskilda spelare.

2) Fading allmänhetens uppmärksamhet

Den här följande fasen bör vara en vind för dig om du är en hård rebell. Att satsa mot allmänheten kallas blekning av allmänheten. Linjer är i allmänhet skuggade i sportböcker för att indikera vad allmänheten kan göra. När allt kommer omkring är att sätta linjer som drar 50-50 handling är deras huvudsakliga syfte, inte att förutsäga spelresultat. Eftersom bookmakers inte delar vadslagningsmönsterrapporter, kräver det en del gissningar att gå emot publiken. Ständigt framgångsrika lag, såväl som de med glada fanbaser, får alltid folkligt stöd.

3) Satsa inte mer än 1% till 2% av din totala bankrulle.

Många spelare med låg insats riskerar en betydande andel av sina pengar på varje insats. Detta beror på att de inte lägger stora satsningar och därför är mindre oroliga för att förlora pengar. Men om du vill ta ditt online sportspel till nästa nivå måste du sätta en begränsning för hur mycket du satsar i varje tävling. En förklaring är att sportspel är en strimmig aktivitet till sin natur. Högprofilerade spelare har varit kända för att ge sig ut på långvariga förlorande ränder. Att satsa en liten del av deras bankrulle minskar risken för att förlora en stor summa pengar.

4) Dra nytta av de fria pengarna

Bookies vet att ju fler som satsar, desto mer sannolikt kommer de att få dina pengar på lång sikt. Därför ger många av dem gratis bonusar och incitament, särskilt till nya spelare, för att uppmuntra dem att spela mer. De gör det för att de vet att de kommer att få tillbaka sina pengar och eventuellt tjäna mer. För att få ut det mesta av dina gratisspel, läs Profit Maximiser Review. Underskatta inte värdet av bonusar, oavsett om det är en insättningsmatch eller gratis kredit (Private Toto).

5) Lägg en insats baserad på över/under.

Hur lag presterar mot spridningen, eller ATS, som fastställts av Vegas linjer, är avgörande för alla onlinespelare. Alla de professionella idrottsligorna har ATS -rekord. ATS är en bra teknik för att basera dina vadslagningsbedömningar på en beprövad meritlista.

6) Håll koll på dina pengar.

Alla sportspelare som vill tjäna på sportspel på nätet bör först ha ordning på sin ekonomi, vilket innebär att hålla koll på hur mycket pengar de har avsatt för vadslagning. Din basbankrulle kommer att vara lika stor som du har för att satsa. Det representerar den summa pengar du är villig att riskera under hela din spelperiod. Du kan fastställa dagliga utgiftsbegränsningar för hur mycket av det du kommer att spendera. En solid tumregel är att aldrig riskera mer än 10% av din totala bankrulle på en enda insats.

7) Belöning kontra risk

Spel, oavsett om det är online eller ute, är alltid ett hasardspel. Du vinner stort ibland, och ditt favoritlag förlorar ibland. Det kan vara frestande att satsa en stor summa pengar på en offentlig favorit, men du bör vara försiktig eftersom sådana spel kan tömma din bankrulle.